SKUPILO SE PROBRANO DRUŠTVO: Evo ko sve gleda majstoricu Reala i Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 22:02

SKUPILO SE PROBRANO DRUŠTVO: Evo ko sve gleda majstoricu Reala i Partizana (FOTO)

Veliko interesovanje.

Košarkaši Real Madrida i Partizana biju veliku bitku u petom za plasman na fajnal-for, a u prepunom Vizink centru ima veliki broj poznatih ličnosti, a prednjače oni iz sveta sporta.

Kao i u drugoj utakmici tu je fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior. Takođe, bivši igrač, a sada štoper Atletiko Madrida Stefan Savić bodri crno-bele u Madridu.

Stefan Savic taking a closer look into the #EuroLeague 👏 pic.twitter.com/8HygFiMKrc
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— BasketNews (@BasketNews_com) May 10, 2023

O interesovanju za ovaj meč dovoljno govori i činjenica da je Vizink centra ispunjen do poslednjeg mesta, što je prvi put slučaj ove sezone.

Braća i španski reprezentativac Huančo i Vili Ernangomez su takođe u hali.

BONUS  GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slavi i Vinisijus: Ništa nije nemoguće

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 09:27

Fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior bio je u "Vizink centru" gde je ispratio meč košarkaške sekcije njegovog kluba i Partizana...Španci su i treću put uzastopno slavili i prošli na Fajnal-for uz podršku sa tribina Brazilca koji je samo dan ranije igrao prvi meč polufinala Lige šampiona protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.