SKLONILI SE DA PROTIVNIK DA GOL: Neverovatna scena na utakmici Partizana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 13:13

SKLONILI SE DA PROTIVNIK DA GOL: Neverovatna scena na utakmici Partizana (VIDEO)

Zanimljiva situacija na meču mlađih kategorija.

U subotu od 15 časova odigran je meč šestog kola Kadetske lige Srbije. Sastali su se Partizan i Kiker, crno-beli su pobedili rezultatom 7:1.

Zanimljiv detalj viđen je početkom drugog poluvremena, kada je napadač Partizana Petrušić pogodio mrežu Kraljevčana umesto da vrati loptu protivničkoj odbrani posle prekida.

Barsa se muči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez Lea Mesija, pati, ali kod kuće protiv Levantea (16.15) ne bi smela da ima problem. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Levante.

U duhu fer-pleja, domaćini su odmah dozvolili napadaču Kikera Kurtanoviću da sa centra neometan ode u šesnaesterac i savlada Petrića.

Celu situaciju možete videti od 45 sekunde snimka ispod.

Ali ni taj detalj nije zasmetao fudbalerima Partizana koji su bili dominantni tokom čitavog toka meča. Golove za crno-bele su postigli Bebek u 41. i 59, Rakonjac u 45, Petrušić u 55. i 76, Mirčetić u 69. i Ilić u 87. Gol za goste je postigao Kurtanović u 56.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viktorija, ćerka Siniše Mihajlovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.