Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER: Jang Bojs pobedio, ali izgleda ostao bez udarne igle! (VIDEO)

Partizan u četvrtak od 19 časova gostuje Jang Bosju u Bernu u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, a Švajcarci su danas odigrali meč domaćeg šampionata.

Dve loše i jedna dobra vest za crno-bele. Krenućemo od onih lošijih, a prva je ta da je Jang Bosj sa 3:0 savladao Lugano na svom terenu. Golove za ‘mlade momke’ postigli su Nsame dva i rezervista Asale jedan. Ruku na srce gost je od 46. minuta igraos sa igračem manje. Miralem Sulejmani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je odigrao svih 90 minuta.

Jean Pierre Nsame second Goal HD – Young Boys 3… by xBotOne
Druga loša je ta da je ovom pobedom Jang Bojs izbio na prvo mesto u švajcarskoj ligi, te pun samopouzdanja dočekuje šampiona Srbije. Trener Adi Huter nije odmarao igrače, te mu se to obilo o glavu.
Da, to je dobra vest. Naime, prva zvezda tima Žilijem Oro se povredio. Francuski napadač je u 46. minutu zamenjen, a stepen povrede nije poznat. Možda bivši napadač PSŽ-a i Bordoa propusti duel sa crno-belima u četvrtak. Oro je u Jang Bosju četvrtu sezonu, ove je postigao samo jedan gol, ali je do sada 53 puta tresao mreže protivnika.
The post SKENER: Jang Bojs pobedio, ali izgleda ostao bez udarne igle! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jang Bojs napumpao mišiće pred Partizan, Nsame je baš opasan (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2017

Ekipa iz Berna opet na liderskoj poziciji u Švajcarskoj..Prvi protivnik fudbalera Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope, švajcarski Jang Bojs izbio je na prvo mesto švajcarske Superlige pošto je na svom terenu ubedljivo pobedio Lugano sa 3:0 u meču sedmog kola...To je prvi trijumf ove ekipe u šampionatu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.