„SKAJ SPORT”: Vredeće Marković 60 miliona funti!

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Feb.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„SKAJ SPORT”: Vredeće Marković 60 miliona funti!

Da je Lazar Marković buduća „zlatna koka” Partizana nije nikakva tajna, novost je samo kako stranci posmatraju svežeg „A” reprezentativca Srbije.
Svakodnevna licitacija njegovom tržišnom vrednošću dobila je rekordne obrise, procenom uticajne britanske TV stanice „Skaj sport” da bi mladi napadač crno-belih u budućnosti mogao da dostigne cenu od fantastičnih 60 miliona funti!
Predstavljajući najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbalske talente širom sveta, radar Engleza u poslednjem izdanju zaustavio se na srpskom tinejdžeru.
Njegove osobine predstavljene su po stavkama, od kojih je najinteresantnija novac. Prema njihovoj oceni, trenutna vrednost Lazara Markovića je 14 miliona funti, a potencijalna (ako se bude razvijao prema planu) više nego četvorostruko veća.
Do tog zaključka skauti „Skaj sporta” došli su analizirajući kvalitet još uvek maloletnog špica (2. marta puni 18 godina). Od jedan do deset, vrednovali su: šut, pas, oduzimanje lopti, igru glavom, pregled, dok je najveću dobio za potencijal - čistu desetku.
Od mogućih 80 bodova, Lazar Marković je „zaradio” 62, pa je njegov talenat opisan rečima „na putu ka vrhu”, što je pretposlednja kategorija rangiranja, od koje je bolja samo „svetska klasa”, namenjena već dokazanim igračima.
- Marković je izuzetno perspektivan fudbaler, neki od najboljih engleskih klubova krišom se raspituju za njega, nudeći oko deset miliona funti. Među njima je i Čelzi, Lazarov omiljeni tim, uz podsećanje da mu je Đanfranko Zola bio idol u detinjstvu. Čak se jasno primećuje da svoju igru poredi sa Italijanom. Iako su drugačije konstitucije, stil im je sličan – piše u izveštaju „Skaj sporta”.
Iz Partizana neprestano ponavljaju kako Lazar Marković nije na prodaju, momak se izjasnio da bi voleo da ostavi trag u Humskoj 1, ali neće moći crno-beli uporno da odbijaju ponude bogatijih i moćnijih.
Biće interesantno videti hoće li strelac sedam jesenjih golova i posle letnjeg prelaznog roka ostati u crno-belom dresu. Ili će zveket novca učiniti svoje...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

„SKАJ SPORT”: Vredeće Marković 60 miliona funti!

Izvor: Utakmica.rs, 29.Feb.2012

Da je Lazar Marković buduća "zlatna koka" Partizana nije nikakva tajna, novost je samo kako stranci posmatraju svežeg "&#1040;" reprezentativca Srbije. Svakodnevna licitacija njegovom tržišnom vrednošću dobila je rekordne obrise,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.