SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli jači pred Vojvodinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 11:29

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli jači pred Vojvodinu

Pozitivne informacije za tim iz Humske.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 časova gostuju Vojvodini u drugom kolu Mozzart bet Superlige, a poslednje informacije iz Humske su dobre za crno-bele.

Naime, oporavljeni su Kristijan Belić i Frenk Kanute, koji su zadobili povrede u duelu sa TSC-om.

Na gol bi trebalo da se vrati i Aleksandar Jovanović, koji je propustio meč prvog kola zbog virusne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << infekcije.

Oni, koji neće biti na raspolaganju Igoru Duljaju jesu Aldo Kalulu, koji je pocrveneo na svom debiju u 95. minutu, kao i Janko Jevremović koji je povređen još od prvog pripremnog susreta u Sloveniji.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE SVE TAKO CRNO U HUMSKOJ: Dobre vesti za navijače Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2023

U moru loših, dođe neka dobra. Fudbaleri Partizana nisu počeli Mozzart Bet Superligu Srbije onako kako su želeli, jer su u prvom kolu na gostovanju u Bačkoj Topoli, remizirali protiv TSC-a rezultatom 1:1. Takođe na tom susretu su ostali bez Kalulua koji je dobio crveni karton, a Kanute i Belić su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.