SJAJAN GEST IZ HUMSKE: Partizan pokrenuo akciju za pomoć bolesnim osobama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJAN GEST IZ HUMSKE: Partizan pokrenuo akciju za pomoć bolesnim osobama!

Potez koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Fudbalski klub Partizan pokrenuo je akciju pomoći manastiru Sveta Petka Izvorska kod Paraćina, u kojem živi 88 bolesnih, nepokretnih i napuštenih štićenika, o kojima brinu monahinje.

U zvaničnom saopštenju na klupskom sajtu crno-belih, dečacima i devojčicama i ostalim štićenicima potrebna je pomoć u vidu higijenskih paketa, pelena do 70 kilograma, hrane, veša svih veličina, konzervirane hrane i sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za dezinfekciju.

Ljudi dobre volje koji budu doneli pakete i budu učestvovali u akciji pomoći, dobijaju besplatnu ulaznicu za derbi Partizana i Vojvodine, koji je na programu u subotu na stadionu u Humskoj (14).

Podsetimo, izabranici Sava Miloševića danas gostuju na Banovom brdu, ekipi Čukaričkog, u 14. kolu Superlige Srbije
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.