Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SITI IMA IDEJU: Pogba postaje ‘građanin’?

Torinski Juventus je zainteresovanim klubovima jasno dao do znanja da Pol Pogba košta 100 miliona evra i ni cent manje, ali u Mančester Sitiju su došli do zanimljive ideje kako bi ipak mogli da umanje tu cifru.

Naime, „stara dama“ odavno pokazuje interesovanje za Stevana Jovetića, a kako je crnogorski reprezentativac dolaskom Vilfrida Bonija praktično postao višak mogao bi da postane deo „paketa“ koji spremaju „građani“.
Prvak Engleske navodno je spreman da uz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << određenu sumu novca pošalje i nekadašnjeg igrača Partizana u Torino pa bi Jovetić ponovo obukao crno-beli dres, ali ovog puta italijanskog velikana.
Postavlja se samo pitanje na koliko Siti procenjuje Jovetića odnosno koliko je novca uz njega spreman da ponudi Juventusu u zamenu za Pola Pogbu.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.