ŠESTORO POVREĐENIH, 16 PRIVEDENIH Epilog krvave tuče Grobara i Bed Blu Bojsa u Vukovaru, policija traga za učesnicima sukoba

Izvor: Press, 19.Jun.2020, 12:08

ŠESTORO POVREĐENIH, 16 PRIVEDENIH Epilog krvave tuče Grobara i Bed Blu Bojsa u Vukovaru, policija traga za učesnicima sukoba

Najmanje šest osoba povređeno je u tuči navijača zagrebačkog Dinama i beogradskog Partizana u Vukovaru, a policija je privela 16 osoba.
Foto:blic
Šest osoba zatražilo je lekarsku pomoć u vukovarskoj bolnici posle tuče dve navijačke grupe, saopštila je lokalna policija, prenosi Indeks.
Policija je saopštila i da je privela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 16 osoba, a da se za ostalim učesnicima tuče traga.

U tuči je učestvovalo dvadesetak osoba, a u sukobu su se koristile baklje, palice i drugi predmeti.
Vukovarsko-sremska policija potvrdila je da se navijački sukob dogodio oko 19 sati.

Foto: screenshot
Tuča navijača Partizana i Dinama u Vukovaru
- Koliko znamo za sada, sukobili su se pripadnici BBB-a (navijači Dinama) i Grobara u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Vukovaru. Znamo za dve osobe koje su prevezene u vukovarsku bolnicu na lečenje, ali za sada ne znamo da li su lakše ili teže ozleđene - saopštila je policija.
Policija je privela nekoliko osoba i traga za ostalima koji su učestvovali u sukobu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tuča ''Grobara'' i ''BBB'' u Vukovaru, oglasila se policija, ovo je epilog

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020

U tuči navijača fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba i beogradskog Partizana u Vukovaru povređeno je najmanje šest osoba, a uhapšeno je 16...Kako je danas saopštila Vukovarsko-sremska policija, povređenima je ukazana pomoć u vukovarskoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici, prenela je Hina..."Sukobilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.