SELEKTOR PROGOVORIO O DOLASKU U PARTIZAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 11:06

SELEKTOR PROGOVORIO O DOLASKU U PARTIZAN

Hoće li crno-beli biti još jači...

Partizan je odigrao odličnu sezonu, ali nije uspeo da svrgne Vojvodinu sa šampionskog trona. Crno-beli su posustali u finalnoj seriji plej-ofa, pa su Novosađani odbranili titulu. Ali, sudeći prema najavama, Partizan bi sledeće sezone mogao da bude još jači, na svim nivoima.

Trener Dario Krželj je već napustio klupu crno-belih, a mediji prenose da bi ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leta Partizan mogao da dobije novo rukovodstvo na čelu sa Vladom Mandićem i da je ''prvi pik'' za novog trenera aktuelni selektor Srbije, španski stručnjak Toni Đerona!

Španac se tim povodom prvi put oglasio u razgovoru za ''Sportski žurnal'', gde nije demantovao pomenute spekulacije.

- Trenutno nema ništa konkretno na tu temu. Moj menadžer Andrej Golić se bavi tim kontaktima - izjavio je Đerona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.