SELE GA U PAO, A PANTER JASNO PORUČIO: Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 19:07

SELE GA U PAO, A PANTER JASNO PORUČIO: Partizan

Fokusiran na trenutni tim.

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter nije zainteresovan da pregovara sa drugim timovima u ovom trenutku.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je grčki Panatinaikos poslao bogatu ponudu Kevinu Panteru, a prema pisanju grčkih portala, igrač je je svojim agentima jasno stavio do znanja da ga pregovori ne zanimaju.

Njega u ovom trenutnu jedino zanima Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i završnica sezone u ABA ligi i da neće pregovarati ni sa kim dok se ova sezona ne završi.

Kevin Punter has made clear to his agent, Haris Papadopoulos, that his only priority right now is the ABA League playoffs with Partizan. No negotiations for his future before the end of the season. @SdnaGr

— George Zakkas (@ZakkasGeorge) May 25, 2023

Košarkaši Partizana u nedelju od 19 časova i 30 minuta igraju prvi meč polufinala ABA lige, a drugi meč je na programu u utorak od 18 časova i 30 minuta u Ljubljani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.