SEHA: Partizan u Zagrebu

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA: Partizan u Zagrebu

Rukometaši Partizana igraju u nedelju u Zagrebu (18:00) protiv istoimene ekipe, utakmicu četvrtog kola regionalne SEHA lige.

Partizan je u prošlom kolu pobedio Lovćen 26:23 i ostvario prvu pobedu u tri utakmice u ligi, dok je ekipa iz Zagreba pobedila Borac sa 44:20 i tako došla do druge pobede iz dve utakmice.

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković veruje da njegova ekipa može mnogo da nauči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz predstojeće utakmice u Zagrebu protiv ekipe Kroacije osiguranje, u četvrtom kolu regionalne Seha lige.

"Crno-beli" su osmi na tabeli sa tri boda, dok je Zagreb prvi sa šest bodova.

"Prošlonedeljna pobeda protiv Lovćena nam je donela satisfakciju za minuli rad i podstrek da nastavimo više i bolje da radimo. Zagreb je godinama klub iz samog vrha evropskog rukometa i nama će biti čast a se nadigravamo sa njima i svakako mnogo toga naučimo iz ove

utakmice",
rekao je Brković i dodao da će u narednim mečevima pružiti priliku mladim igračima iz Partizanove škole rukometa.

Novi kapiten Partizana Miloš Kostadinović rekao je da je Zagreb favorit u sutrašnjoj utakmici, ali da će njegova ekipa pokušati da pobedi.

"Svakako da prvi bodovi ovako mladoj ekipi mnogo znače i da su nam podigli samopouzdanje. Zagreb je svakako favorit, ali mi tamo idemo da pobedimo", rekao je Kostadinović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.