SEHA: Partizan poražen u Skoplju

Izvor: B92, 09.Okt.2013, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA: Partizan poražen u Skoplju

Rukometaši Partizana poraženi su u Skoplju od Metalurga sa 21:26 (10:14), u 6. kolu regionalne SEHA lige.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je bili su Aleksandar Radovanović, Miloš Kostadinović i Milan Rašić sa po četiri gola.

Najefikasniji u redovima domaćina bili su Pavel Atman i Filip Talevski sa po četiri pogotka.

Sredinom drugog poluvremena Metalurg je vodio i sa 11 golova razlike, ali su u poslednja tri minuta crno-beli uspeli da smanje ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razliku.

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je da "zadovoljan karakterom" koji pokazuje njegova ekipa, ali da nema povratne reakcije.

"Zahvaljujući jakim odbranama, uspeli smo da smanjimo razliku na tih pet golova. Ono što mi se ne svidja jeste to što ne dobijam povratnu reakciju od igrača. Jesu najmladja ekipa u ligi, ali mi se čini kao da im se smanjuje entuzijazam koji su imali na početku", rekao je Brković.

Partizan u subotu na Banjici, u okviru drugog kola evropskog EHF Kupa, igra sa Nantom od 19.30.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEHA: Partizan poražen u Skoplju

Izvor: B92, 09.Okt.2013

Rukometaši Partizana poraženi su u Skoplju od Metalurga sa 21:26 (10:14), u 6. kolu regionalne SEHA lige...Najefikasniji u ekipi Partizana bio je bili su Aleksandar Radovanović, Miloš Kostadinović i Milan Rašić sa po četiri gola...Najefikasniji u redovima domaćina bili su Pavel Atman i Filip...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.