Izvor: HotSport.rs, 10.Nov.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆANJE: Na današnji dan pre tri godine Partizan je igrao ovako… (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan ima dosta problema na početku ove sezone, ne pamti se ovako loš strat srpskog šampiona, ali svi kojima je crno-bela boja na srcu se nadaju da Vujoševićeva četa polako izlazi iz krize i da su pred njima bolji dani.

Grobari su uz njih, pravim navijačima ne treba poziv i nisu tu samo kada se pobeđuje i dolaze atraktivni rivali. Na današnji dan, pre tri godine, Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izvojevao jednu veliku pobedu u Evroligi, pao je Real Madrid. Pa da se podsetimo kako je to bilo i kako su prašili Peković, Raduljica, Katić, Mačvan, Lučić, Kecman, Čakarević, Milosavljević, Anđušić, Lou, Božić, Jaramaz.

Ovo je jedna u nizu velikih pobeda nad evropskim velikanima u društvu kojem je Partizan pripadao i pripada i dalje, bez obzira na sve.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.