SD SAZNAJE: Partizan vraća Stevana Jovetića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 16:23

SD SAZNAJE: Partizan vraća Stevana Jovetića

Crno-beli žele iskusnog asa već ove zime u svojim redovima.

FK Partizan je osvojio jesenju titulu u Superligi Srbije, ali je jasno da će biti potreban gotovo dvostruki trud u pokušaju da se dođe i do samog trofeja na kraju tekuće sezone. Za to su neophodna dobra pojačanja, a teško da ima boljeg među realnim opcijama od nekadašnjeg kapitena - Stevana Jovetića.

Kako sd.rs ekskluzivno saznaje, uprava crno-belih će u januaru uložiti najveći deo napora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vrati crnogorskog reprezentativca u svoje redove posle 15 godina i da s njim opet napadne trofej.

Još uvek nije jasno da li bi dolazak Jovetića nužno značio i odlazak Mateuša Saldanje, za kog se već danima piše da ga želi nekoliko evropskih timova za ozbiljan novac.

Ukoliko Parni valjak dobije finansijsku injekciju prodajom Saldanje, onda dolazak Jovetića (34) uopšte nije nerealističan scenario i Crnogorac bi bio udarna igla na proleće, sve pod uslovom da ga zdravlje posluži.

Naravno, u razvoju situacije iz snova za navijače Partizana, i Jovetić i Saldanja bi napali trofej koji se u Humskoj čeka od 2017. kada su crno-beli poslednji put stigli do krune u domaćem fudbalu.

To je još uvek sve u magli, ali Partizan svim silama kreće po bivšeg kapitena u januaru i videćemo šta će biti rezultat.

Podsetimo, Stevan Jovetić od prošlog leta nastupa za Olimpijakos za koji je upisao osam ligaških nastupa i dva pogotka.

U Partizanu je igrao do 2008. godine kada se otisnuo u inostranstvo kao osvajač duple krune u srpskom fudbalu. Nosio je dres slavnih klubova kao što su Fiorentina, Mančester siti, Inter, Sevilja, Monako i Herta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.