ŠĆEPOVIĆ I MARKOVIĆ BOLJI OD EDUARADA I JOVANČIĆA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠĆEPOVIĆ I MARKOVIĆ BOLJI OD EDUARADA I JOVANČIĆA

BEOGRAD - Marko Šćepović će biti u timu Partizana u Borči, izgleda da su on i Marković potisnuli Eduarda i Jovančić, skupo plaćena pojačanja.

"Nemam problem sa Šćepovićem, razgovaraćemo, ali on na treninzima i mečevima radi ono što se od njega traži", objasnio je Stanojević za "Sportski Žurnal"

Šćepović je u ratu sa delom navijača, mada on kaže da je u pitanju par njih koji ga vređaju konstatno. U svakom slučaju, kako sada stvari stoje, Šćepović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će biti u timu i u Borči, u tandemu sa neprikosnovenim Markovićem.

Dvojica momaka poniklih u Partizanu su u prednosti nad skupo plaćenim pojačanjima.

Jovančić i Eduardo vrede više od milion evra, makar je toliko za njih plaćeno letos, a u drugom su planu.

Naravno, niko u Partizanu nije ni sanjao da će igrati jednu utakmicu nedeljno. Liga je kratka, sada kada nema Evrope, malo će mečeva biti do kraja sezone. Zbog toga, sigurno da ni crno - belima nije lako što se uloženi novac ne isplaćuje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.