SAZNAJEMO Planiran prekid derbija, u toaletu nađeno 80 baklji i 186 dimnih bombi

Izvor: Blic, 26.Apr.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Planiran prekid derbija, u toaletu nađeno 80 baklji i 186 dimnih bombi

Uprava FK Partizan planira da preko navijača, pred sam početak današnjeg derbija ubaci i zapali veću količinu pirotehnike, kako se, zbog nereda utakmica ne bi održala. Ovu informaciju danas je dobila beogradska policija koja će zbog toga izvršiti pretres Upravne zgrade, igrača i stručnog štaba, ekskluzivno saznaje "Blic". Policija u ovim trenucima privodi na desetine navijača. Navijači Partizana

- Dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo informaciju da zbog bodovne razlike, Uprava FK Partizan planira da preko navijača izdejstvuje prekid utakmice. Policija će zbog toga preduzeti sve neophodne mere. Izvšiće se kontrola zgrade stadiona u Humskoj, pretres igrača i pripadnika stručnog štaba, koji prema našim saznanjima, imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva na stadion - kažu u policiji.

Policija je, nakon saznanja o planiranim neredima, započela intenzivno privođenje navijača koji su krenuli put stadiona u Humskoj.

Privedeno je na desetine navijača, kod kojih su nađena pirotehnička sredstva, noževi i predmeti pogodni za napad.

Tokom noći su navijači ogradu na severnoj tribini premazali zapaljivim lepkom, i trenutno se radi na sanaciji toga.

Na jugu stadiona u šahti toaleta policija je oko 16 sati pronašla četiri ranca u kojima je bilo 80 baklji i 186 dimnih bombi.

- Ovom zaplenom su potvrđene operativne informacije policije da se spremaju neredi - kažu za Blic u policiji.

Direkcija policije, beogradska policija i Žandarmerija maksimalno su angažovani na obezbeđenju javnog reda i mira, sa namerom da svi vinovnici koji planiraju nerede budu privedeni.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Ovo su pirotehnička sredstva otkrivena na stadionu Partizana uoči derbija

Izvor: Blic, 26.Apr.2014

Uprava FK Partizan planira da preko navijača, pred sam početak današnjeg derbija ubaci i zapali veću količinu pirotehnike, kako se, zbog nereda utakmica ne bi održala. Ovu informaciju danas je dobila beogradska policija koja će zbog toga izvršiti pretres Upravne zgrade, igrača i stručnog štaba,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.