SAVO REKAO NE: Partizanu ponuđen reprezentativac Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 14:11

SAVO REKAO NE: Partizanu ponuđen reprezentativac Srbije! (FOTO)

Iskusni fudbaler slobodan igrač.

Kako prenosi "Telegraf", doskorašnji fudbaler Legije iz Varšave, srpski internacionalac - Ivan Obradović, ponuđen je Partizanu pre nekoliko dana, ali je odgovor iz Humske bio - negativan. Iako je slobodan na tržištu, crno-beli su ovoga puta rešili da "propuste priliku" da ga angažuju, a razloga je nekoliko.

Ovoga puta su crno-beli poslasli odričan odgovor, jer Partizan je u dva prelazna roka, u zimskom pre dolaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sava Miloševića, a potom i letnjem iste godine, imao veliku želju da angažuje svog bivšeg igrača, ali je tada Obradović imao druge planove.

Nije ga privukla ni plata od 400.000 evra, te se odlučio da prihvati ponudu Legije i, očito pogrešio, jer u prvom timu varšavskog kluba nije dobio ni sekunda vremena, već je odigrao samo jedan meč u Kupu Poljske za godinu dana, dok je šest mečeva upisao u rezervnom timu, koji se takmiči u trećem rangu.

Upravo činjenica da od jula 2019. godine, kada je potpisao saradnju do raskida ugovora sa Legijom (jul 2020), nije igrao takmičarske mečeve potpuno je odvratila Partizan od pređašnje želje, te je nekolicina menadžera posrednika koja je čelnicima crno-belih minulih dana nudila levog beka, dobila isti odgovor - nismo zainteresovani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Frančeska Markon, supruga Alesandra Kostakurte.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.