SAVO ODLUČIO: Prvi ODLAZAK iz Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 15:57

SAVO ODLUČIO: Prvi ODLAZAK iz Partizana!

Crno-beli se pripremaju na Zlatiboru.

Iako se pojavio na zlatiborskim pripremama Partizana, golman Marko Jovičić će naredne sezone čuvati mrežu superligaša Inđije.

Velika gužva ispred "crte" učinila je da Jovičić ne ostane u Humskoj, podsetimo, osim Vladimira Stojkovića i Nemanje Stevanovića, trener Parnog valjka Savo Milošević odlučio je da pruži šansu talentovanom Aleksandrom Popoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sledećem ciklusu, pa je procenjeno da je za doskorašnjeg golmana Hibernijansa najbolje da ode u Inđiju.

Jovičić je u klubu iz Humske povremeno dobijao šansu. Najveću minutažu imao je kod trenera Miroslava Đukića, kada je 11 puta branio gol crno-belih na takmičarskim mečevima, uključujući oba polufinalna duela Kupa Srbije protiv Čukaričkog (2:4, 2:0).

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.