SAVO JE ČUDO: Partizan razbio Megu, Drezgić ubacio 20 poena za četvrtinu, na kraju dogurao do indeksa 45!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 16:28

SAVO JE ČUDO: Partizan razbio Megu, Drezgić ubacio 20 poena za četvrtinu, na kraju dogurao do indeksa 45!

Crno-beli slavili sa 32 poena razlike.

Mladi košarkaši Partizana savladali su Megu 91:69 (25:16, 18:18, 25:13, 23:12) na startu juniorskog turnira Evrolige "ANGT Marko Ivković" koji se održava u beogradskoj dvorani Aleksandar Niklić.

Crno-beli su deklasirali favorizovanu Megu najviše zahvaljujući neverovatnom Savi Drezgiću. Sjajni plejmejker koji se nedavno vratio iz Amerike, samo u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvoj četvrtini postigao je 20 poena.

Duel je završio sa 24 poena, šest skokova, osam asistencija i pet ukradenih lopti. Nad njim je napravljeno 11 faulova, za indeks korisnosti od čak 45.

Savo Drezgić je izdominirao u prvom meču grupe B juniorskog evroligaškog turnira protiv Mege 🔥

24p | 6sk | 8as | 8/11 FG | 5uk. | 45 indeks

Partizan je deklasirao vršnjake iz Mege rezultatom 89:56.

Crno-beli nastavljaju takmičenje sutra od 11:00 protiv Barselone. pic.twitter.com/11NJveUlzU

— Meridian Sport Srbija (@meridiansportrs) March 1, 2024

U pobedničkom timu dvocifen učinak imali su još Aleksandar Goljović koji je ubacio 15 poena i Uroš Danilović koji se zaustavio na 10.

Bolji od ostalih u redovima Mege bili su Ognjen Srzentić sa 12, Ognjen Nikolić i Aleksandar Vojinović sa po 11 postignutih poena.

U sledećem kolu košarkaši Partzizana igraju protiv Barselone, dok Mega čeka duel protiv Hapol Tel Aviva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.