SAVO IZNENADIO: Partizan sa dve PROMENE napada Lučance (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 17:29

SAVO IZNENADIO: Partizan sa dve PROMENE napada Lučance (SASTAVI)

Meč pomeren za 17.30.

Fudbaleri Partizana od 17.30 igraju drugi meč na zlatiborskim pripremama. Izabranici Sava Miloševića odmeriće snagu sa superligašem iz Lučana, a, podsetimo, duel je trebalo prvobitno da bude odigran od 18 časova.

Trener Partizana Milošević odlučio je da ekipi Mladosti suprostavi sledeću jedanaestoricu: Popović - Lutovac, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Šćekić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Čolić, Natho, Asano - Sadik. Šansu sa klupe čekaju: Sise, Smiljanić, Vujačić, Brežančić, L. Pavlović, Jović, Ivanović, Arambašić i Štulić.

Sa druge strane, Lučanci će igrati u sastavu: Samčević, Milošević, Satara, Mićević, Cvetković, Kraišnik, Ješić, Baha, Babić, L. Jovanović, Radivojević. Na klupi su: Nović, Žunić, P. Jovanović, Stanić, Kos, Maksimović, Perović, Selenić, Viktor, Marković.

Kao što se vidi, u odnosu na meč sa Treplom, šef struke Parnog valjka odlučio je da od prvog minuta ukaže šansu Čoliću i Šćekiću, umeso Strahinje Pavlovića i strelca gola u tom duelu Đorđa Ivanovića.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.