SAVIĆ RAZGALIO GROBARE: Partizan sprema JOŠ TRI POJAČANJA, žele da dovedu Amerikance

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 15:33

SAVIĆ RAZGALIO GROBARE: Partizan sprema JOŠ TRI POJAČANJA, žele da dovedu Amerikance

Znaju šta traže.

Partizanov sportski direktor Zoran Savić govorio je o predstojećim koracima šampiona ABA lige, kao i o pozicijama na kojima su novajlije prioritet.

- Tražimo centra, četvorku i plejmejkera. Gledamo kako da dovedemo nekoliko Amerikanaca i to je to - istakao je sportski direktor Parizana za portal Antena Zadar i dodao:

- Prvo moramo da pričamo s igračima iz prošle sezone i kako da im produžimo ugovore, pa ćemo tek onda pričati o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostalim stvarima.

Podsetimo, Partizan su napustili Matijas Lesor i Jam Madar, dok je najavljeno da će Dante Egzum potpisati ugovor sa Dalas Maveriksima.

Džejms Naneli je i dalje velika dilema za sve, te se ne zna da li će i naredne sezone igrati u crno-belom dresu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.