(SASTAVI) STANOJEVIĆ PRESEKAO - JURI TROFEJ: Vidite sastav Partizana za Kup - jak tim za meč sa Metalcem

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 17:03

(SASTAVI) STANOJEVIĆ PRESEKAO - JURI TROFEJ: Vidite sastav Partizana za Kup - jak tim za meč sa Metalcem

Trener gostiju, Aleksandar Stanojević, još uvek ima kadrovskih problema zbog povreda, ali je situacija u njegovom taboru bolja kako je i sam naglasio na jučerašnjoj konferenciji.

Nisu crno-beli otpočeli sezonu kako su planirali. Partizan nije uspeo da se plasira u Ligu Evrope, a ni takmičenje u Superligi Srbije nije otvorio shodno šampionskim ambicijama. Izgubio je tim iz Humske mnogo bodova u prvom delu sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i čini se da će teško uspeti da se vrati u šampionsku trku i bude konkurentan Crvenoj zvezdi koja mu već sada beži velikih devet bodova.

Partizan je u obavezi pred svojim navijačima da osvaja trofeje, zato je Kup Srbije trenutno u prvom planu. Crno-beli danas gostuju u okviru osmine finala Metalcu u Gornjem Milanovcu i nemaju pravo na grešku, dok se domaćin nada velikom iznenađenju.

On se odlučio za sledeću postavu:

- Stevanović (G), Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Asano, Natho, Jojić, Holender.

Trener domaćih i nekadašnji fudbaler Partizana, Žarko Lazetić, odlučio je da na teren pošalje sledeću jedanaestoricu:

- Puletić (G), Vranjanin, Rogač, Vasiljević, Antonijević, Vlalukin, Jokić, Zoćević, Prestiž, Sukacev, Katanić.

Pravdu će deliti sudija Milan Mitić, a meč počinje od 16 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.