SASTAV PARTIZANA: Tavamba, ko će s tobom?

Izvor: Mondo, 14.Feb.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAV PARTIZANA: Tavamba, ko će s tobom?

Ovo je očekivani sastav crno-belih za duel sa Viktorijom Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope. Ožegović ili Ivanović, a možda i Suma? Umesto Zdjelara verovatno Jevtović.

Saša Zdjelar neće moći da igra protiv Viktorije iz Plzenja zbog povrede primicača i to je svakako vrlo neprijatna vest za trenera Miroslava Đukića.

U tandemu sa Danilom Pantićem uigravan je u veznom redu. Stari poznanici iz mlade reprezentacije Srbije delovali su prilično dobro tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << priprema i kao osovina koja bi mogla da bude pokretačka snaga u igri crno-belih ovog proleća.

Ali, povreda Zdjelara pokvarila je Đukićeve planove, koji će sada morati da pristupi alternativnom rešenju. To bi trebalo da bude Marko Jevtović, igrač sa već dovoljno iskustva i spreman da u svakom trenutku odgovori na zahteve strupčnog štaba.

Još od Kipra ostala je dilema oko toga ko će protiv Viktorije u Beogradu igrati pored Tavambe.

Dobra vest za crno-bele je da se Ognjen Ožegović oporavio i da normalno trenira sa ostatkom ekipe. Golgeter Partizana je, ipak, zbog povrede propustio dobar deo priprema, ali se i pored toga nameće kao rešenje za četvrtak uveče.

Đorđe Ivanović je pokazao mnogo i to ne samo u dresu Spartaka tokom prvog dela sezone, već i na pripremnim utakmicama Partizana odigranim na Kipru. Međutim, potrebno mu je još vremena da se privikne na novu sredinu i uslove rada, što ne mora da znači da će protiv Viktorije početi kao rezerva.

Na osnovu kontrolnih utakmica iznenađenje bi moglo da predstavlja i pojavljivanje Sejdubu Sume u početnih 11. Momak iz Gvineje je radio odlično i ne bi začudilo da ga Đukić iskoristi od prvog minuta, sa isturenim Tavambom i Sumom iza njega, a možda i pored.

Levi bek Nemanja G. Miletić nema prava nastupa zbog suspenzije usled nagomilanih kartona, tako da je jedini sigurni novajlija Slobodan Urošević.

Tajnu oko startne postave, na kraju krajeva, krije Miroslav Đukić i ona će definitivno biti poznata otprilike sat vremena pre početka meča.

OČEKIVANI SASTAV PARTIZANA: Stojkovič – Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, Urošević – Tošić, Jevtović, Pantić, Janković – Tavamba, Ožegović (Ivanović).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.