(SASTAV) NAJBOLJE OD PARTIZANA: Duljaj napada Zvezdu sa teškom artiljerijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 20:35

(SASTAV) NAJBOLJE OD PARTIZANA: Duljaj napada Zvezdu sa teškom artiljerijom

Crno-beli idu na megdan večitom rivalu.

Fudbaleri Partizana u subotu od 17 časova gostuju Crvenoj zvezdi u meču 24. kola Mozzart bet Superlige.

Crno-beli idu na noge večitom rivalu sa bodom prednosti na prvom mestu šampionata. Trener Igor Duljaj ima malih problema prilikom sastavljanja početnih 11.

Nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana sa ekipom nije trenirao kapiten Svetozar Marković, dok povredu vuče i brazilski fudbaler Mateuš Saldanja. Ipak, očekuje se da dvojac počne meč.

Na golu će biti povratnik posle meča pauze, Aleksandar Jovanović. Bekovski tandem će činiti Antić i Stojković, dok će partner, pomenutom, Markoviću na štoperskim pozicijama biti Bojan Kovačević.

Ovusu i Natho bi trebalo da budu ispred zadnje linije, dok će trojku iza Saldanje činiti Goh, Zahid i Kalulu.

Projektovani tim Partizana izgleda ovako:

Jovanović - Antić, Marković, Kovačević, Stojković - Ovusu, Natho - Goh, Zahid, Kalulu - Saldanja.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČAK 17 FUDBALERA JE IGRALO U VEČITOM DERBIJU ZA ZVEZDU I PARTIZAN: Još 12 je nastupalo za oba tima! Jedan će i večeras nastupiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 13:45

Duel 24. kola je na programu od 17 časova...Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana od 17 časova igraju meč 24. kola Superlige Srbije. Iako je malo prelazaka igrača iz jednog u drugi tim ima čak 17 fudbalera koji su u Večitom derbiju nastupali za oba tima..IGRAČI KOJI SU IGRALI ZA ZVEZDU I PARTIZAN...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.