SAOPŠTENJE PARTIZANA: Nismo doneli odluku o organizovanom dolasku navijača Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 15:15

SAOPŠTENJE PARTIZANA: Nismo doneli odluku o organizovanom dolasku navijača Zvezde

Prvi večiti derbi u Evroligi igra se sutra od 20.30.

Košarkaški klub Partizan objavio je danas da nije doneo nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska navijača Crvene zvezde na meč 12. kola Evrolige. Partizan i Crvena zvezda igraće sutra od 20.30 časova u "Štark areni" prvi večiti derbi u istoriji Evrolige. Partizan je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštio da na ovom duelu neće biti gostujućih navijača na osnovu procene i preporuke bezbednosnih struktura. Crvena zvezda se danas oglasila saopštenjem u kojem tvrdi da je održan novi sastanak bezbednosti na kome je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve pristalice crveno-belih, koji poseduju karte za utakmicu.

 - Partizan kao organizator sutrašnje utakmice nije doneo nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska gostujućih navijača. Ovakav spin koji dolazi od predstavnika našeg gradskog rivala smatramo neodgovornim i nepotrebnim podizanjem tenzija uoči meča za koji mi kao klub već danima imamo kampanju kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu - saopšteno je na zvaničnom Fejsbuk profilu Partizana.

Iz Partizana podsećaju da "Crvena zvezda niti učestvuje u organizaciji meča, niti pripada bilo kojoj nadležnoj instanci koja je u državi zadužena za pitanja bezbednosti na sportskim borilištima".

 - Bezbednost svih učesnika utakmice kao i svakog gledaoca je na prvom mestu i Partizan na prvom mestu mora da vodi računa o tome da svi vlasnici karata bezbedno uđu i izađu iz dvorane. Klub će danas imati redovnu sednicu Skupštine i Upravnog odbora, a nova tema o kojoj će biti doneta konačna odluka je i način na koji će simpatizeri Crvene zvezde moći da borave u hali. Odluka o nemogućnosti organizovanog dolaska i unošenja navijačkih obeležja nije promenjena. O konačnoj odluci, Klub će se oglasiti nakon sednice UO - zaključuje se u saopštenju Partizana.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.