ŠANSA ZA PARTIZAN? Mario Hezonja odlazi iz Reala na kraju sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 20:30

ŠANSA ZA PARTIZAN? Mario Hezonja odlazi iz Reala na kraju sezone

Nisu mogli da se dogovore oko finansijskih uslova.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja napustiće na kraju sezone madridski Real, prenosi španska Marka. Španski mediji navode da Hezonji na kraju sezone ističe ugovor sa madridskim klubom.

Međutim, čelnici Reala nisu spremni da odgovore na finansijske zahteve hrvatskog reprezentativca. Marka podseća da je Panatinaikos navodno ponudio Hezonji šest miliona evra za trogodišnji ugovor.

On je u Real stigao 2022. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, a pre toga je igrao za Uniks, Panatinaikos, Portland, Njujork, Orlando i Barselonu. Sa Realom je prošle sezone osvojio Evroligu. Hezonja (29) ove sezone u Evroligi prosečno beleži 13 poena, 4,4 skoka i 0,6 asistencija po utakmici.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.