ŠANSA ZA PARTIZAN I ZVEZDU? Nemanja Bjelica napušta Fenerbahče

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 18:40

ŠANSA ZA PARTIZAN I ZVEZDU? Nemanja Bjelica napušta Fenerbahče

Već se pominjalo da su večiti zainteresovani.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica verovatno odlazi iz turskog Fenerbahčea na kraju sezone. On je prošlog leta napustio NBA ligu i stigao u Istanbul, ali zbog problema sa povredom propustio je maltene čitavu sezonu.

Kako javlja grčki novinar Hristos Harpidis, strateg Fenera Dimitris Itudis je odlučio da je Nemanja Bjelica prekobrojan i neće ostati u turskom timu najverovatnije.

Bjelica je odigrao samo sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evroligaških mečeva i jedan u domaćem šampionatu uz malu minutažu i nije imao preteran uticaj na igru svog tima pa se odatle i polazi da je njegova budućnost u Istanbulu neizvesna.

Već se spominjao njegov povratak u srpsku košarku bilo u redovima Zvezde ili Partizana u pojedinim medijima, a videćemo šta će odlučiti Bjelica.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.