ŠANSA ZA PARTIZAN: Bordo ODUSTAO od Sume! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANSA ZA PARTIZAN: Bordo ODUSTAO od Sume! (FOTO)

Direktor crno-belih želi omalenog vezistu iz Gvineje.

Partizan bi u najkraćem mogućem roku, mogao da dobije veliko pojačanje. Sejduba Suma, fudbaler Slovana iz Bratislave, otpao je sa liste želja francuskog Bordoa!

Kako saznaje Informer, uprava Žirodinaca nije pokazala jedinstven stav oko dovođenja ofanzivnog veziste, pa i zbog sukoba sa navijačem ovog kluba.

Naime, vođa fanova Bordoa isprozivao je Sumu na društvenima mrežama, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije na kojoj je pokriven novčanicama od 500 i 100 evra i poručio predsedniku kluba da nije sve u talentu, nego ima nešto i u stavu.

Ostaje da se vidi kako će u rukovodstvu Partizana sada odreagovati. Direktor Ivica Iliev žarko želi tamnoputog igrača u svojim redovima, nikad nije bio bliži, ali problem predstavlja obeštećenje, koje nezvanično iznosi 1.200.000 evra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.