ŠANSA ZA PARTIZAN: Bamberg raskinuo ugovor sa Veličkovićem

Izvor: Kurir, 20.Feb.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANSA ZA PARTIZAN: Bamberg raskinuo ugovor sa Veličkovićem

Novica Veličković je tokom karijere igrao za Partizan, Real i Mega Vizuru, a ubedljivo najbolje partije je pružao u crno-belom dresu, pa mnogi navijači priželjkuju njegov povratak u redove šampiona Srbije

BAMBERG - Srpski košarkaš Novica Veličković raskinuo je ugovor sa Bambergom, saopštio je taj klub.

"Svesni smo igračkih kvaliteta koje Novica poseduje, ali on fizički nije u mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da pruži partije na visokom nivou u nastavku sezone. Žao mi je što je došlo do razlaza, ovu odluku smo doneli nakon povratka u tim Šaroda Forda", rekao je trener Bamberga Kris Fleming.

Trener nemačkog šampiona nije bio zadovoljan igrama srpskog košarkaša koji je u Bamberg došao posle odlične polusezone u Mega Vizuri.

Pored Veličkovića nemački klub je odlučio da raskine ugovor i sa Amerikancem Zekom Rajtom. Rajt će pojačati grčki Panatinaikos, a još uvek nije poznato gde će Veličković nastaviti karijeru.

Veličković je prethodnih sezona imao velikih problema sa povredom kolena, zbog čega nije igrao ni prva dva meseca u Nemačkoj.

On je tokom karijere igrao za Partizan, Real i Mega Vizuru, a ubedljivo najbolje partije je pružao u crno-belom dresu, pa mnogi navijači priželjkuju njegov povratak u redove šampiona Srbije.

Iako nije u idealnoj formi Veličković bi svojom borbenošću, zalaganjem i iskustvom sigurno bio pojačanje za tim trenera Duška Vujoševića. Upravo zato Grobari priželjkuju njegov povratak.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.