SAMO SE NA OVO ČEKALO: Potpisao Miloš Jojić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 12:47

SAMO SE NA OVO ČEKALO: Potpisao Miloš Jojić (FOTO)

Biće veliko pojačanje.

Iako je bio sa fudbalerima Partizana u Turskoj, Miloš Jojić nije stavio potpis na novu saradnju sa crno-belima. Trener Gordan Petrić pričao je da je Jojić pokazao visok nivo profesionalizma i da će sigurno pronaći novi klub. Tako je i bilo.

 Po saznanjima Mozart sporta novi klib Miloša Jojića je Riga. Jojić je sa Letoncima proveo završni deo priprema, odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve utakmice i zadovoljio čelnike kluba. Uskoo se očekuje potpis i svi detalji ugovora.

Miloš Jojić potpisao je za letonsku Rigu.

Jojiću je Riga peti inostrani klub u karijeri. Prethodno je nastupao za Dortmund, Keln, Bašakšehir i Volfzberger, a bez angažmana bio je od letos kada se rastao sa Partizanom. #MilosJojic #Riga @RigaFC_Official @FKPartizanBG pic.twitter.com/U5jL3iHoAx

— Nogomania.rs (@NogomaniaR) February 9, 2023

Riga ove sezone ima velike ambicije i u prolećni deo prvenstva koji počinje sredinom marta ima želju da sa vrha skine Valmieru, tako da su se baš pojačali, jer im je Jojić deseto pojačanje u ovom prelaznom roku.

Jojić je u svojoj karijeri nastupao za Partizan, Borusiju Dortmund, Keln, Baščešehir i Volfsberger.

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miloš Jojić novi fudbaler letonske Rige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2023

Nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Jojić potpisao je za Rigu, saopštio je letonski klub. Jojić, koji je sa crno-belima otputovao na pripreme u Tursku, a potom se pridružio Rigi i odigrao dve kontrolne utakmice, zvanično je predstavljen kao pojačanje, ali se ne navodi dužina ugovora...Jojić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.