SAMO OVAKO MOŽEŠ DA POBEDIŠ U BEOGRADU: Grimau otkrio tajnu trijumfa nad Partizanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 21:18

"SAMO OVAKO MOŽEŠ DA POBEDIŠ U BEOGRADU": Grimau otkrio tajnu trijumfa nad Partizanom!

Barselona i dalje ne poražena u elitnom takmičenju...

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem kolu Evrolige. Bolji od crno-belih bila je ekipa Barselone, rezultatom 92:83. Nakon meča svoju kratku analizu izneo je trener Barselone, Rođer Grimau.

- Bilo je veoma, veoma teško. Timski jedino možeš da pobediš u Beogradu. Zadovoljan sam kako smo igrali, kako je lopta išla. U drugom poluvremenu nije bilo dobro ni loše, ali je na kraju bila pobeda - istakao je Grimau.

Barselona u narednom kolu dočekuje ekipu Bajerna iz Minhena.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barcokas uoči meča sa Partizanom: Možda je ovo derbi

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 20:09

Košarkaši Olimpijakosa će u četvrtom kolu Evrolige na svom terenu dočekati ekipu Partizana...Trener crveno-belih iz Pireja je rekao da će Olimpijakos biti jači za naredni meč, ali da je situacija u ekipi daleko od idealne...Olimpijakos će u duelu protiv Partizana biti jači za Najdžela Vilijamsa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.