SAMO NE PARTIZAN: Crno-beli uterali strah u kosti, oni se pribojavaju Arene pune Grobara

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 15:19

SAMO NE PARTIZAN: Crno-beli uterali strah u kosti, oni se pribojavaju Arene pune Grobara

Najteže gostovanje u Evropi.

Francuski mediji posle pobede Partizana nad Monakom u 33. kolu Evrolige, uveliko su krenuli da prave kalkulacije za plej-of, te da analiziraju ko bi bio najbolji protivnik Kneževa u doigravanju.

I dalje nije poznato sa kog mesta će crno-beli završiti ligaški deo, a postoji mogućnost da se sastanu sa Monakom i u borbi za odlazak na fajnal-for. Naravno, pod uslovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da četa Željka Obradovića bude peta na tabeli.

Upravo o tome su pisali i francuski mediji, njima se ta varijanta ni malo nedopada, jer se oni prema njihovim pisanjima pribojavaju eventulane plej-of serije protiv Partizana.

- Bez obzira što će Monako imati prednost domaćeg terena, problem je Arena u Beogradu. To je najgore mesto za gostovanje u Evroligi - tvrdi ugledni L'Ekip.

Prema njihovim proračunima, za tim Saše Obradovića bi bilo najbolje da se u plej-ofu sastanu sa Fenerbahčeom, jer veruju da tu imaju najveće šanse.

Mediji po Francuskoj tvrde da nikome neće biti lako da igra protiv Partizana, zbog činjenice da na klupi crno-belih sedi Željko Obradović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan će svako želeti da izbegne u plej-ofu; Željko Obradović garancija prolaska na Fajnal-for

Izvor: Danas, 09.Apr.2023

Pitanje je samo sa kog će mesta košarkaši Partizana dočekati TOP 8 Evrolige. U opticaju su peta, šesta i sedma pozicija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.