SAHRANJEN MILENKO SAVOVIĆ: Tuga i neverica na licima, grobari razvili bolan transparent

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 18:11

SAHRANJEN MILENKO SAVOVIĆ: Tuga i neverica na licima, "grobari" razvili bolan transparent

Večna mu slava.

Proslavljeni košarkaš Milenko Savović sahranjen je danas u Trebinju, gde je pre dva dana preminuo u 61. godini od posledica zaraze koronavirusom.

Tuga i neverica bile su prisutne na licima ljudi, a osim njegovih najbližih, sahrani je prisustvovao i Savovićev veliki prijatelj i nekadašnji saigrač, trofejni trener Željko Obradović, kao i delegacija Partizana koju su predstavljali predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ostoja Mijailović i direktor Mlađan Šilobad.

Od Savovića se oprostila i grupa navijača Partizana koja je razvila transparnet na kojem je pisalo "Zajedno smo tu uprkos vremenu, za večnu slavu tvome imenu".

Milenko Savović je najveći deo igračke karijere, čitavih dvanaest godina proveo u Partizanu, čiji je bio i kapiten i za to vreme sa crno-belima osvojio tri titule prvaka Jugoslavije, dva Kupa Jugoslavije i tri međunarodna trofeja Kupa Radivoja Koraća.

Potom je nastupao za Granadu i Vojvodinu posle čega je imenovan za sportskog direktora Partizana i sa te pozicije učestvovao u osvajanju titule prvaka Evrope 1992. godine u Istanbulu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen Milenko Savović

Izvor: B92, 03.Mar.2021

U Trebinju je sahranjen proslavljeni košarkaš Partizana, Milenko Savović...On je pre dva dana preminuo u 61. godini od posledica koronavirusa...Od legendarnog košarkaša crno-belih osim članova uže porodice i prijatelja oprostio se i njegov veliki prijatelj i nekadašnji saigrač, trofejni trener...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.