SAGA SE NASTAVLJA: Iliev OTKRIO da li Rikardo NAPUŠTA Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAGA SE NASTAVLJA: Iliev OTKRIO da li Rikardo NAPUŠTA Partizan (FOTO)

Napadač crno-belih na ceni.

Partizan je tokom dvonedeljnih priprema u Beleku ostao bez Marka Jankovića, koji je pojačao italijanski SPAL, ali i pored odlaska sjajnog veziste, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev najavljuje bolje rezultate u prolećnoj sezoni.

NEJMAR POKAZAO SVOJU DRUGU STRANU: Gest Brazilca o kome priča ceo svet (VIDEO)

UMRO OSNIVAČ KUPA ŠAMPIONA: Utemeljio je i priznanje ZLATNA LOPTA (FOTO)

SEĆATE LI SE IVANA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BANDALOVSKOG: Trenutno je ličnost broj 1 u Bugarskoj (FOTO)

Veliki broj klubova želeo je da angažuje Rikarda Gomeša. I dalje postoji mogućnost da reprezentativac Zelenortskih Ostrva napusti Humsku, pošto su pojedini klubovi iz Kine zainteresovani za njegove usluge.

- Ne želim da razmišljam u tom pravcu. Spekulacija će uvek biti - rekao je Ivica Iliev za "Žurnal".

Odlaskom Jankovića ostalo je upražnjeno mesto na poziciji ofanzivnog veziste, pošto Parni valjak nije uspeo da angažuje Tokmaka Nguena iz Ferebcaroša. Mađari su platili norveškom Stromgodsetu 400.000 evra i "oteli" Partizanu već viđeno pojačanje.

- Na žalost, na Jankovićevoj poziciji nismo doveli onog kog smo želeli. Ne tražimo alibi, na tom mestu sada je Bambi Tošić.

Igra sa generalke protiv Mladosti Doboj-Kakanj nije opravdala očekivanja?

- Igrači su umorni, nervozni, razumljivo, dve nedelje su odvojeni od kuće. Veliki deo priprema igrali smo i trenirali bez najboljih, Pantića i Rikarda - istakao je Iliev za "Žurnal".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Izabel Gular, devojka nemačkog golmana Kevina Trampa
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.