SAGA JE ZAVRŠENA: Ogromno pojačanje stiglo u Partizan, a Grobari nisu ni slutili da NJU vodi sa sobom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 07:16

SAGA JE ZAVRŠENA: Ogromno pojačanje stiglo u Partizan, a Grobari nisu ni slutili da NJU vodi sa sobom! (FOTO)

Crno-beli završili veliki posao.

Još tokom protekle sezone i ostvarenih rezultata koji su razočarali gotovo sve navijače, jasno je bilo da fudbalski klub Partizan tokom letnje pauze očekuje ozbiljna rekonstrukcija tima. Očekivane su velike promene u svim linijama tima, tako da je jasno da rekonstrukcija nije zaobišla ni čuvare mreža bez obzira na to što još uvek ni jedan od aktuelnih golmana nije napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan. Kako sada stoje stvari čini se da su u Humskoj rešili pitanje prvog čuvara mreže s obzirom na to da kao četvrto pojačanje među crno-bele stiže Aleksandar Jovanović.

Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, dojučerašnji golman Apolona vraća se u srpski fudbal. Čuvar mreže je boravio na Kipru kako bi isposlovao slobodu, odnosno transfer među crno-bele i u tome uspeo, pa će posle Nikole Antića, Frenka Kanutea i Aleksandra Šćekića, biti među prvim pojačanjima u ovom prelaznom roku i potpisaće ugovor na tri godine.

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26)

S obzirom na to da je Jovanović projektovan za prvog golmana u narednim danima trebalo bi da se zna koji će od aktuelnih čuvara mreže napustiti Humsku. Da li će to biti Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović ili Milan Lukač, pokazaće dani pred nama. S obzirom na iskustvo koje ima, angažovanjem Jovanovića jasno je da su crno-beli dobili značajno pojačanje, a pored pojačanja na terenu Aleksandrovim dolaskom Partizan je dobio i pojačanje na tribinama s obzirom na to da sa golmanom u Beograd kao njegova najveća podrška stiže i supruga Anja.

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26)

Lepa plavuša godinama unazad životna je podrška iskusnog golmana, a svoju ljubav krunisali su brakom i rođenjem naslednika Viktora. Jasno je da će podrška supruga i sina mnogo značiti Jovanoviću pa treba očekivati da će njih dvoje svaku njegovu utakmicu ispratiti sa tribina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.