SADIK JE NEZAUSTAVLJIV: Promašio penal, pa se ISPRAVIO! Almerija GRABI ka La ligi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 22:08

SADIK JE NEZAUSTAVLJIV: Promašio penal, pa se ISPRAVIO! Almerija GRABI ka La ligi (VIDEO)

Bivši napadač Partizana blista u Španiji.

Fudbaleri Almerije nastavljaju pohod ka povratku u La ligu, a Umar Sadik nemilosrdni golgeterski "teror" na terenima Segunde.

Bivši igrač Partizana ponovo je bio strelac u 11. minutu, u pobedi nad Lugom (4:1), istina posle promašenog penala, ali se Nigerijac ubrzo ispravio i odbijenu loptu smestio iza leđa golmana gostiju.

Potras Sadiq, estado puro, entro con suspense, vamos Almería pic.twitter.com/nE1BdAXNq6
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Jdp78 (@Jdpd78) February 27, 2021

Bio je to 13. gol Sadika u La ligi 2, čime je izbio na treće mesto na listi strelaca. Podsetimo, vodeći je još jedan nekadašnji ljubima grobara Uroš Đurđević, sa fenomenalnih 16 pogodaka i jednom asistencijom.

Inače, Umar je asistirao i kod poslednjeg, četvrtog gola Almerije, kada je dvostruki strelac Korpas postavio konačan rezultat.

Sve što su gosti uspeli da urade, bilo je izjednačenje u 41. minutu, kada je Bareiro realizovao još jedan dosuđeni penal u ovom meču. Ubrzo je Lazo vratio prednost na stranu domaćina, da bi već pomenuti Korpas postigao treći, a potom i četvrti pogodak za tim sa juga Španije.

Celu situaciju oko Sadika pomno prate i u Humskoj, jer bi Partizan mogao da dobije podebeli bonus na račun nastupa svog nekadašnjeg fudbalera, ali i njegovog fantastičnog golgeterskog bilansa.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.