SADA JE TRENUTAK ISTINE: Ćus Mateo analizirao Partizan - Mnogo su težak rival, mnogo intenziteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 12:40

SADA JE TRENUTAK ISTINE: Ćus Mateo analizirao Partizan - "Mnogo su težak rival, mnogo intenziteta"

Svestan izazova.

Trener Real Madrida Ćus Mateo govorio je o protivniku u četvrtfinalu Evrolige, Partizanu.

- Veoma su težak rival koji igra sve bolje – mnogo intenziteta, ali i mnogo kvalitetnih igrača. Svaki rival bi bio težak. Imamo prednost domaćeg terena i sada je vreme da iskoristimo to za šta smo se naporno borili. Sada je trenutak istine, ali prethodno bih ipak da se usredsredim na tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice koje nam predstoje do plej-ofa - rekao je Mateo.

Protiv Partizan u Beogradu nisu igrali Najdžel Vilijams Gos i Serhio Ljulj.

- Iskoristićemo naredne tri utakmice da vidimo kako se Najdžel i Serhio osećaju, kakvi su na terenu, pa ćemo posle toga doneti odluke. Obojica su trenirali ove nedelje - zaključio je Mateo.

Prva utakmica plej-ofa igraće se u Madridu 25. aprila od 20:45, a pobednik se sastaje sa boljim iz duela Barselone i Žalgirisa na fajnal-foru u Kaunasu. Drugi deo kostura čine Olimpijakos - Fenerbahče i Monako - Makabi.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.