SADA JE SVE JASNO: Poznati su svi parovi četvrtfinala ABA lige, evo sa kim igraju Partizan i Zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 21:52

SADA JE SVE JASNO: Poznati su svi parovi četvrtfinala ABA lige, evo sa kim igraju Partizan i Zvezda

Ne mogu pre finala da se sastanu Večiti.

Posle pobede Partizana u Podgorici protiv Budućnosti, dobili smo i konačan izgled kostura za plej-of ABA lige, gde će crno-beli imati prednost domaćeg terena do kraja sezone.

Od ove godine je u ABA ligi uvedeno četvrtfinale, tako da prvih osam sa tabele ide u plej-of, a još nije poznato kada će on tačno krenuti.

Partizan će se kao prvoplasirani na početku sastati sa Studentskim centrom, dok će sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strane Zvezda pred sobom imati Zadrane.

U plej-ofu su još dva srpska tima, ali oni neće imati prednost domaćeg terena ni u četvrtfinalu. Budućnost će ići na Megu, dok će Cedevita Olimpija igrati protiv FMP-a.

U eventualnom polufinalu, gledaćemo okršaje pobednika susreta Partizan - Studentski centar i Cedevita Olimpija - FMP, odnosno Crvena zvezda - Zadar i Budućnost - Mega.

Četvrtfinale ABA lige:

Partizan - Studentski centar

Crvena zvezda - Zadar

Budućnost - Mega

Cedevita Olimpija - FMP
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.