SADA I OVO: Još loših vesti za Partizan pred meč u Evrokupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 15:23

SADA I OVO: Još loših vesti za Partizan pred meč u Evrokupu

Loša sezona crno-belih.

Ovo je evrovatno jedna od najlošijih sezona i istoriji kada je u pianju košarkaška sekcija Partizana. U ABA ligi se ređaju neuspesi. Juče su crno-beli i protiv osrednjeg Zadra ostali bez bodova, ali postoji kakva takv anada da se Evrokupu ostavri neki značajniji rezultata.

Čelsi u zaletu pod vođstvom Tomasa Tuhela, pa je danas (17.30) blagi favorit  protiv Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kvotom 2,40. Mada, Junajted je dobio tri poslednja duela na Stamfordu, a dvojka je primamljivih 3,05. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Čelsi – Mančester junajted.

Klub je definitivno napustio Kodi Miler Mekintajer, ali i u vezi sa tim dolaze loše vesti.

Crno-beli ne samo da su ostali bez kvalitetnog igrača, već je on otišao potpuno besplatno, nasuprot tvrdnjama da je Burg platio odštetu Partizanu kako bi potpisao sa njim ugovor.

Information that KK Partizan announce regarding Cody Miller McIntyre and his departure are not true.

There was no compensation paid by Bourg for signing this player.

— ABA league News and Rumours (@Abarumours) February 27, 2021

Nema sumnje da bi samo uspeh u Evrokupu mogao da razvezseli navijače Partizana, ali i to će biti "vraški" teško.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.