SA NJIM ĆE BITI 30% JAČI: Fantastična vest za navijače Partizana - igraće VEĆ U PRVOM KOLU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

SA NJIM ĆE BITI 30% JAČI: Fantastična vest za navijače Partizana - igraće VEĆ U PRVOM KOLU

Dobro se pokazao.

Letnje pojačanje Partizana Alen Smailagić trebalo bi da zaigra protiv Zadra na otvaranju ABA lige. Košarkaš koji se ponajbolje pokazao tokom priprema se povredio tokom oproštajne utakmice Novice Veličkovića protiv Efesa.

Smailagić je nakon jednog duela ostao da leži pod košem i posle toga nije bio u stanju da nastavi susret. U pitanju je bilo iščašenje skočnog zgloba.

Klupski doktor Moma Jakovljević izjavio je tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da povreda ne bi trebalo da je teže prirode, a sam Smailagić je rekao da se oseća dobro i da veruje da ga čeka svega dva do tri dana pauze.

U međuvremenu se oporavio, te sa ekipom otputovao u Zadar i trebalo bi da ga večeras vidimo na terenu Krešinog doma.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.