Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA MLADIM SNAGAMA SE SLAVI TITULA: Novo ime i buduća nada će se predstaviti Grobarima!

Na šampionskoj fešti koja se priprema na stadionu Partizana, crno-beli će u slavljeničkom raspoloženju, barem su tako najavili, pokušati da savladaju ekipu Novog Pazara, a trener Milinković odlučio se da šansu ukaže mladim igračima.

Istina, Partizan je tokom cele sezone igrao sa mladim snagama, ali ako se zna da će na klupi ostati talentovani Andrija Živković i Miloš Ostojić, a na terenu će umesto njih biti Lazar Ćirković i Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lukić, jasno je da će pred ‘Grobarima’ danas biti ‘crno-beli’ vrtić. U timu nema Babovića, Saše Ilića, Drinčića, Volkova i Kojića, ali će svi oni zajedno slaviti u fešti koja će biti priređena na stadionu Partizana.
Na drugoj strani, trener Novog Pazara Milorad Kosanović na teren će izvesti najjači sastav, i tako pokušati da opravda svoje reči da će taj tim ostati častan i posle ovog meča.
Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Petrović Nemanja, Balažic, Ćirković, Marković, Brašanac, Ninković, Lukić, Grbić, Šaponjić.
Klupa: Lukač, Ilić Branko, Vulićević, Marinković, Luka, Živković Andrija, Ostojić.
Trener: Zoran Milinković
Novi Pazar: Zečević, Đorđević, Kostić, Stevanović, Mijić, Kecap, Matos, Vuković, Radivojević, Jevtović, Pavlović.
Klupa: Živković, Obrovac, Arsenijević, Sotirović, Rusmir, Pajović, Rušević.
Trener: Milorad Kosanović
Ovde pogledajte kako su neki od igrača Partizana već počeli da slave 26. titulu šampiona Srbije.
The post SA MLADIM SNAGAMA SE SLAVI TITULA: Novo ime i buduća nada će se predstaviti Grobarima! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.