SA MASKAMA I NA DISTANCI: Partizan počeo pripreme! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 12:40

SA MASKAMA I NA DISTANCI: Partizan počeo pripreme! (VIDEO)

Mere zaštite na prvom mestu.

Iza zatvorenih vrata, uz stroge mere kontrole, Savo Milošević je okupio svoje izabranike u sportskom centru Teleoptik na početku priprema Partizana za novu sezonu.

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) meču s Arsenalom. Tobdžije imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zaposleni i prvotimci crno-belih pridržavali su se svih mera Vlade Republike Srbije: svi su imali maske, držali su distancu, a svakom je na ulazu u sportski centar merena temperatura.

Zbog dvojice pozitivnih na koronu, kao i kompletne situacije sa virusom u Srbiji i pre svega u Beogradu, klub je dobio preporuku lekara da se nigde na putuje, bar kada je u pitanju prva faza priprema (druga je od 15. do 26. jula).

Početak priprema FK Partizan, iza zatvorenih vrata, uz poštovanje mera. pic.twitter.com/mQOsPu99Yo

— Pavle Knežević (@PavleKn) July 4, 2020

Pored standardne ekipe, bez novog pojačanja Makija Banjaka, na pripremama su se pojavili i mladi 18. godišnjaci Dragan Bojat, Uroš Knežević, Nemanja Jović, Nikola Čolić, kao i 19. godišnji Savo Arambašić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.