Rutinski pobeda crno-belih za kraj

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rutinski pobeda crno-belih za kraj

Beograd – Partizan 4:15 (0:4, 1:2, 1:3, 2:6)
Bazen 'Banjica'. Gledalaca: 200. Sudije: Ragač (Beograd) i Balažević (Beograd). Igrač više: Beograd 2 (1), Partizan 8 (3). Peterci: Partizan 2 (2).
BEOGRAD: Aleksić, Njegovan, Šehović, Stavrevski, Tenžera, Lončarić, Kazimirović, Nikolić 3, Malenović, Ćirković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 1, Vang, Popović. Trener: Strugar.
PARTIZAN RAJFAJZEN: Živojinović, Dedović 1, Mandić 3, Aleksić 2, Šuranji, Ćuk 1, Čučković 1, Mitrović 1, Vukićević 4, Šaponjić 2. Trener: Stevanović.
Beograd je igrao koliko je mogao, a Partizan koliko je hteo. To htenje Partizana i nije bilo malo pa je u prvom meču poslednjeg kola ligaškog dela prvenstva ostvario  izuzetno visoku pobedu.
Nekompletni 'crno-beli', bez nekoliko igrača koji su se odmarali i reprezentativca Crne Gore Aleksandra Radovića, su na startu napravili seriju od 6:0. Beograd, kome je opet nedostajao povređeni centar Eškert, je potom vezao dva gola, smanjio na 6:2, a onda je šampion ušao u novu seriju i stekao prednost od 14:2, da bi u opuštenom finišu Beograd ublažio poraz.
Mreža Beograda bi se zatresla i više puta da su 'crno-beli' bili koncentrisaniji i oprezniji u realizaciji igrača više, a u više navrata istakao se i golman Beograda Darko Aleksić. Za golove je najraspoloženiji bio Miloš Vukićević, centar Partizana, koji je svom bivšem klubu dao četiri gola.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.