Rutinski do tri boda: Partizan lako do pobede u Šapcu (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rutinski do tri boda: Partizan lako do pobede u Šapcu (FOTO/VIDEO)

Posle šokantnog remija u Hagu i eliminacije iz Lige Evrope, fudbaleri Partizana su savladali Mačvu i došli do važne pobede Pokazali su fudbaleri Partizana reakciju na remi u Hagu sa AZ Alkmarom i ispadanje u Ligi Evrope. Odigrali su odličan meč u Superligi.U Šapcu su savladali Mačvu rutinski - 2:0 (1:0). Crno-beli su od prvog do poslednjeg minuta kontrolisali dešavanja na terenu i došli do važna tri boda.Stelci za pulene Save Miloševića bili su Asano i Urošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELI ODAHNULI: Evo koliko je fudbalerima Partizana značila pobeda protiv Mačve posle šoka u Hagu

Izvor: Kurir, 01.Dec.2019

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović istakao je posle pobede nad Mačvom da je za crno-bele taj meč imao veliki značaj posle eliminacije u Ligi Evropa.

Nastavak na Kurir...

NEUHVATLJIVI CRNO-BELI VIHOR: Takuma Asano je imao šta da poruči posle Mačve

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019, 01:10

Predvodio je Partizan do pobede u Šapcu...Fudbaleri Partizana savladali su u okviru 18. kola Superlige Srbije ekipu Mačve u gostima sa 2:0, a strelac prvog gola za crno-bele bio je Japanac Takuma Asano. On je posle trijumfa Parnog Valjka u Špacu rekao da je ova pobeda od velike važnosti posle šokantnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.