Rusmir: Amerika veliki izazov

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Mar.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusmir: Amerika veliki izazov


Dejan Rusmir (30) je posle Radničkog iz Novog Beograda, Partizana, Rada, Čelaula i Farula pronašo klub u američkoj ligi (MLS). Braniće boje Kolumbusa.
Zahvalan sam prijatelju Zoranu Petroviću i njegovom partneru, preko kojih sam stupio u kontakt sa Aleksandrom Blagojevićem. Klub je prošle godine ispao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u četvrtfinalu plej–ofa od Kolorada, verujem da ćemo u ovoj godini premašiti taj učinak – optimista je Rusmir.
Odlični vezista već je stakao sjajne utiske o novoj sredini:
Dobro sam se snašao. Klupski drugovi su su me odlično prihvatili, čuo sam mnogo lepih stvari o klubu i navijačima. Uslovi su sjajni. Jedini sam Srbin u Kolumbusu – kaže Rusmir.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.