Rukometaši Topličanina ispali iz Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Topličanina ispali iz Kupa

U revanš utakmici četvrtfinala Kupa Srbije, prokupački rukometaši poraženi su u Beogradu od ekipe Partizana rezultatom 38:30 (19:12).

Time su Beograđani potvrdili pobedu iz prvog meča u Prokuplju i plasirali se na završnicu Kupa, uz Vojvodinu, Metaloplastiku i Spartak.

Sa podmalđenim sastavom i bez trojice najboljih igrača, Stefanovića, Manića i Petkovića, Prokupčani i nisu mogli da pruže značajniji otpor superligašu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tako da je izostala rezultatska neizvesnost.

Jedini raspoloženi igrač kluba iz Prokuplja na ovom susretu bio je Andrija Atanasković koji je postigao 9 golova, što je bilo nedovoljno za neki ozbiljniji preokret. Inače, sve dileme oko pobednika, crno-beli su rešili još u prvoj utakmici kada su u Prokuplju slavili rezultatom 32:35.

Izgubili smo u ovom trenutku od bolje i kvalitetnije ekipe i čestitam domaćinima na pobedi i fer i sportskoj igri. Nama ostaje nastavak trke u prvenstvu Super B lige za jedno od prva dva mesta i plasman u najelitnije rukometno takmičenje, Superligu – rekao je Bratislav Dunjić, potpresednik Upravnog odbora RK “Topličanin”.

Već ovog vikenda Prokupčane čeka novo iskušenje i derbi 16. kola Prvenstva Super B rukometne lige, kada na domaćem parketu u Sportskoj hali u Prokuplju dočekuju ekipu Proletera iz Zrenjanina. Susret se igra u subotu 2. aprila, od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.