Rukometaši Partizana pobednici turnira Kup Kanjiže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2012, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Partizana pobednici turnira "Kup Kanjiže"

KANJIŽA -

Rukometaši Partizana osvojili su trofej na međunarodnom turniru "Kup Kanjiže 2012" u konkurenciji šest ekipa iz Srbije, Rumunije, Hrvatske i Mađarske.

Beogradski crno-beli savladali su večeras u finalnoj utakmici hrvatski tim Nekse iz Našica boljim izvođenjem sedmeraca sa 40:39 (28:28,11:16).

Partizan je slavio tek posle treće serije udaraca sa sedam metara. Golman Dejan Vasić zaustavio je šut Ivana Sliškovića, dok je Ognjen Kajganić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pogodio za konačnih 40:39 i tako doneo trofej šampionu Srbije.

Treće mesto na turniru osvojili su rukometaši šabačke Metaloplastike, koji su ranije danas pobedili mađarsku ekipu Čurgo sa 29:24 (14.12).

Za najboljeg igrača na "Kupu Kanjiže" proglašen je Vedran Mataija (Nekse), najbolji golman je Mihailo Radovanović (Partizan), a najbolji strelac Žarko Petković (Zaječar) sa 26 golova.

Konačan plasman: Partizan, Nekse, Metaloplastika, Čurgo, Karaš Severin, Zaječar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Partizana posle sedmeraca osvojili "Kup Kanjiže"

Izvor: Blic, 27.Avg.2012, 00:52

Rukometaši Partizana osvojili su trofej na međunarodnom turniru "Kup Kanjiže 2012" u konkurenciji šest ekipa iz Srbije, Rumunije, Hrvatske i Mađarske. ..Beogradski crno-beli savladali su u finalnoj utakmici hrvatski tim Nekse iz Našica boljim izvođenjem sedmeraca sa 40:39 (28:28,11:16)...Partizan...

Nastavak na Blic...

Partizan osvojio Kanjižu

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2012

Rukometaši Partizana pobednici su međunarodnog turnira „Kup Kanjiže“ na kome je učestvovalo šest ekipa iz regiona.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.