Partizan protiv AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka

BEOGRAD -

Srpski rukometni šampion Partizan igraće u subotu i nedelju u slovačkom gradu Prešovu utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka.

"Crno-beli" će se 3. septembra od 15,30 časova sastati sa rukometašima AEK-a, dok će od 18 časova Prešov igrati protiv Porta.

Pobednici ova dva duela u nedelju igraju odlučujući meč za ulazak u Ligu šampiona.

Trener Partizana Aleksandar Brković je poručio da je pobeda nad AEK-om "primarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << cilj u ovom delu sezone".

"Slobodno mogu da kažem da je to najvažnija utakmica koju treba da odigramo do kraja ove godine. I mi u stručnom štabu i svi igrači svesni smo toga i preduzeli smo sve da na turnir u Prešovu odemo maksimalno spremni", rekao je Brković.

Jedan od najiskusnijih prvotimaca, Vladimir Mandić o meču sa AEK-om kaže:

"Cele nedelje smo se pripremali. Svesni smo da nam je to najvažnija utakmica. Igrači koji su prošle godine bili u Atini pričali su mi o golgoti koju su tamo doživeli, i ako je samo deo te priče istinit, saigračima, navijačima i ljudima u Srbiji dugujemo bar da ekipu AEK- ubedljivo pobedimo", rekao je Mandić.

On je istakao da će u slučaju pobede "skoncentrisano i profesionalno ući u nedeljnu utakmicu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brković: Da pokažemo da smo gladni trofeja

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2011

Trener Partizanovih rukometaša Aleksandar Brković rekao je danas da je kvalifikaciona utakmica za plasman u Ligu šampiona, koju crno-beli igraju u subotu protiv grčkog AEK-a u slovačkom gradu Prešovu, "najvažnija do kraja godine".

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan protiv AEK-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2011

BEOGRAD - Srpski rukometni šampion Partizan igraće u subotu i nedjelju u slovačkom gradu Prešovu utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Odbojkaši putuju u Moncu

Izvor: B92, 01.Sep.2011

Srpski odbojkaši u petak putuju u Moncu gde će dan kasnije odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Italije...Ta utakmica igra se u okviru priprema za Evropsko prvenstvu, koje se od 10. do 18. septembra održava u Austriji i Češkoj...Meč u dvorani "Pala Iper" počeće u 18 časova, a naš...

Nastavak na B92...

Brković za SPORTAL.RS: Želimo Kil, Monpelje i Kopenhagen u Beogradu!

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2011, 03:00

Iako sezona nije praktično ni počela, rukometaši Partizana 3. septembra igraju najvažniju utakmicu u sezoni. Crno-beli u subotu u slovačkom gradu Prešovu igraju kvalifikacioni meč za plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.