Izvor: B92, 27.Apr.2023, 23:58

Rudi: Izvinjavamo se, Partizan je za nas prijateljski klub

Košarkaš Reala Rudi Fernandes govorio je posle meča sa Partizanom, koji je domaći tim izgubio 95:80.

U završnici koju je obeležila tuča, samo Rudi Fernandes nije dobio isključujući faul, jer je jedini ostao na klupi.

"Moramo da se izvinimo svma koji vole košarku. Ne trebaju nam ovkve scene. Partizan je za nas prijateljski ti. Moramo da ostavimo utakmicu iza sebesebe, mislim da treba da igramo košrašku kako bi navijači uživali u Evroligi a ne da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dešavaju ovakve stvari", rekao je Fernandes.

"Teško je tumačiti takvu situaciju, šta je izazvalo reakciju Ljulja i Pantera teško je reći. Velika je šteta što se ovo dogodilo na kraju, obe ekipe su napravile veliki spektakl do tada. Ovo je sada trenutak da se svi smirimo, Partizan je pokazao da je bio bolji od nas. Mi smo Real, moramo da se borimo do kraja i da se i mi i oni vratmo košarci", reako je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.