Rostov zove Zvonimira Vukića

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2012, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rostov zove Zvonimira Vukića

Vezni igrač Partizana Zvonimir Vukić mogao bi da od ovog leta karijeru nastavi u ruskom prvoligašu Rostovu. Dobre igre reaktivirale su interesovanje inostranih klubova, a kao po običaju, ponovo su najkonkretniji klubovi sa istoka.

Prema pisanju ruskih medija, 32-godišnji Vukić je jedna od glavnih želja uprave Rostova, koja je za njega spremna da plati 900.000 evra Partizanu.

"Vukić je stabilan igrač visoke klase koji je tokom cele karijere to dokazivao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Njegova cena ne bi trebalo da bude previsoka, a po našem mišljenju - vrlo brzo bi nam se isplatilo to ulaganje", rekao je za ruski "Lajfsport" izvor iz uprave Rostova koji je želeo da ostane anoniman.

Sadašnji ugovor Partizana i Vukića ističe krajem 2012. godine. Bivši igrač Šahtjora i FK Moskva je ove sezone postigao 12 golova, samo dva manje od trenutno vodećeg Darka Spalevića, a posebno je bio efikasan u poslednjih petnaestak dana, postigavši četiri gola na tri superligaške utakmice.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.